10 juli 2012

Regnskurar...

Igår var en riktigt fin och varm sommardag. Jag åkte iväg till Hasses glasmästeri och fick en lektion i hur jag ska kitta fönster :-) Supertrevlig!!!
När jag kom hem hade jag besök av min ror Bertil som kom med två album med gamla fotografier i. Vi kikade igenom dem tillsammans, riktigt skoj!!! men många frågetecken finns det som vi ska försöka på svar på :-)
Slipade och kittade två fönster som ska grundmålas idag. Det blev ju inte super-duper-snyggt men det kommer att hålla ;-)
Idag har det regnat från och till så det blev lite mer rabarberchutney-kok på 1 kg rabarber. Lite fix och städ i låda och skåp.

4 kommentarer:

 1. Gamla fotografier är en riktig skatt! Kul att ni har dem kvar!
  kram E

  SvaraRadera
 2. Ja, nu återstår lite detektivarbete för att få veta vem som är fotograferade och vilket släktskap som finns :-)regnkram för här fortsätter det att regna...

  SvaraRadera
 3. Jag har scannat mängder av gamla foton och sparat digitalt samt framkallat på nytt. Det blir jättefint . Detektivarbetet är så roligt.

  SvaraRadera
 4. Jag har tänkt scanna också för att vi är fem syskon som gärna vill ha en del bilder att föra vidare till våra barn :-)

  SvaraRadera