05 juli 2012

Dopp i det blå...

Idag blev det en femkilometerspromenad och ett avslutande dopp från bryggan. Årets premiärdopp svalt och uppiggande i alle fall. Tur att det finns dusch med rent vatten vid bryggan för åns vatten var riktigt grumligt.
Nu är det focacciadeg på jäsning - gick åt lite igår :-)
Lollo och hennes mamma kom över igår eftermiddag med ett första stopp vid min stuga för lite focaccia, rökt lax och rosé sedan fortsatte de sin vandring mot stadens centrum.
Rensade lite mer i rabatten mot stuga 27 och fick ett bra avbrott när bästa kolonigrannarna kom på besök med mer rosé, kex och chèvre på verandan i sommarkvällsvärmen. Vid 23-tiden kom det fram en vacker fullmåne på sommarhimlen och jag kröp ned i sängen med en härlig bok - "Bröllopsfixaren" som jag upptäckte att författaren även skrev "En liten hattaffär runt hörnet" som också var en liten söt historia.
Nu ska jag baka ut degen i en långpanna och under tiden den jäser där blir det gräsklippning :-)

2 kommentarer:

  1. Som det plägar vara på sommaren, från det ena till det andra. Tiden är ju så dyrbar så att det gäller att nyttja den väl.

    SvaraRadera
  2. Det är det som är det härliga med sommarledigheten...att inte ha någon tid att passa ... att göra det som faller en in :-) Ja, det finns ju en del måsten osså men de tar jag se'n ;-)

    SvaraRadera