05 januari 2014

Trettondagsafton

Idag blev det lite rensat och kastat på vinden. Blir nog ytterligare en låda till Pingstkyrkan, uppe i sex flyttkartonger. Fy vad man samlar på sig - hittade inredningstidningar från 2003 - varför har jag sparat på dem???

Sedan blev det en promenad på 5.9 km. Jag har tankat ned en app. i mobilen så att jag mäter upp hur långt, hur länge och vilken hastighet jag går i. Känns bra med lite egen peppning och har varit rätt bra på att vara ute och promenera under lovet - hoppas det fortsätter även under jobbveckorna som kommer.

På tisdag kör jag igång igen med en studiedag och eleverna kommer på onsdag :) Sedan jobbar vi på till vecka 8 då det blir sportlov.

Gjorde en så god coleslow idag med morötter, vitkål, äpple, stjälkselleri, majonäs, tomatpuré, creme fraiche och salt och svartpeppar. Till det blev det egengjorda hamburgare och klyftpotatis med rosmarin i ugn. Den ensamma julölen i kylskåpet fick göra sällskap :)

3 kommentarer:

 1. Din coleslaw låter god. Har ett överblivet rödkålshuvud som jag måste göra något med, borde funka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Testa,borde funka, fin färg om inte annat :)

   Radera
 2. Det är skönt att rensa och man blir förvånad över saker man sparat på länge och inte haft användning av på flera år. Jag har rensat i omgångar och är nästan klar, men sen är det bara att börja om från början igen, för man samlar snabbt på sig.

  Coleslawen du gjorde lät god och jag ska också prova att ha i lite annat än bara vitkål och morötter.

  SvaraRadera