29 september 2012

Månadsslut...


September går mot sitt slut... hösten är här på riktigt med regn och rusk. Mörkret kommer tidigare och tidigare.
Det har varit mycket ett tag.
Mycket att göra på jobbet där det känns lite ensamt i mitt arbetsrum. Undrar var förutsättningar finns att jobba i arbetslag, tycker att det i första hand måste finnas en närhet, vilket det inte finns då jag arbetar i en annan byggnad. Det är roligt och intressant att följa de elever jag har och se deras utveckling framåt i språket men det hade varit ännu roligare att kunna diskutera arbetssätt, bolla idéer med någon kollega dagligen.
De flesta helger har varit bokade med trevligheter så "Lilla Stugan" har varit på undantag förutom igår då jag var ute och klippte gräset, förhoppningsvis den sista för säsongen. Skulle åkt ut idag men regnet öser ned tyvärr.
I morgon är det höstmöte så det får bli en sväng ut med lite fika innan med kolonisterna. Ska börja i någon slags kör med premiärträff i morgon eftermiddag.
Idag får jag nattgäster :) Johanna och Daniel ska på 30-årsfest i Skjulstastugan och ska övernatta här hemma.
Slutar med det sorgliga... Förra lördagen somnade min äldsta bror in efter att fått hjärtstillestånd under fredag förmiddag. Han vaknade inte upp mer efter det. Nu har han lugn och ro från sorgen efter hans frus bortgång för över fem år sedan. Begravningen blir om drygt en vecka och den önskar jag var över.
Till Erik...

4 kommentarer:

 1. Jag beklagar förlusten av din bror.
  Ditt inlägg idag ger en uttömmande bild av hur livet kan te sig och hur mycket det innehåller. Allt detta ska vi klara av att hantera. Ibland allt samtidigt. Ha en bra hösthelg!

  SvaraRadera
 2. Tack Steve! Önskar dig en en God hösthelg!

  SvaraRadera
 3. Dina ord och dina bilder berättar mycket.
  Tack för att du delar med dig av livet, även när det inte är enkelt och roligt.
  Du är så äkta, så sann, och det uppskattar jag mycket.
  Du vet jag tänker på dig.
  kram E

  SvaraRadera