12 februari 2012

Söndagssol

En mycket trevlig eftermiddag igår med bästa Lena. Först en öl på Royal oak där vi hoppade högt av varje måljubel av de andra gästerna då Manchester gjorde två mål i tvapparaternas sändning av fotbollsmatchen ManchesterU-Liverpool som slutade 2-1. Sedan blev det en sväng på sta'n. Jag hittade en jättefin stickad tröja i en riktigt skarp turkosblå färg. Vi slutade eftermiddagen på Papas Tapas med vin och spanska tapastallrikar, mumsigt värre.

Idag skriker solen på en klarblå himmel. 2 minusgrader visar termometern. Frukosten är avklarad framför TV4'as morgontv där det talats om mordet på den två-årige engelska pojke som skedd på dagen idag för 19 år sedan. De som dödade pojken var då två 10-åriga pojkar och fortfarande är hatet starkt i England mot dessa idag vuxna män. Whitney Houston har gått ur världen endast 48 år gammal.

Nu blir det lite städning och en tur till "Lilla Stugan" för lite februaribilder. Vid 14 blir det tvätt i tvättstugan. Lite skidskytte ska väl också tittas på. Skriva-fint-häften ska göras i ordning där eleverna ska få träna sina bokstäver enligt Erica Lövgrens bokstavsträning.

2 kommentarer:

  1. En härlig söndagssol var det !!
    Åkte skridskor med barnbarnet , tänk att jag ej ens ramlade ;=)

    SvaraRadera
  2. Bravo Anneli! Det skulle jag nog ej klara. Får väldans ont i fötterna av skridskoåkning :-(

    SvaraRadera