24 juni 2012

Midsommarhelgsrapport

Sitter på verandan och har startat datorn för första gången här ute i "Lilla Stugan". Ska lägga in lite bilder i bildbloggen som ligger och väntar.
Misdommarfirandet är över för detta år. I år var vi sju personer på mat och det blev nyupptagen färskpotatis så att det rckte till alla, hade ju förstås säkert kunnat gå åt mer. Det var Johanna, Daniel, Lina, Ylva, Tobbe, Tuija och jag under maten kom även Bosse och Mari in på lite öl och vin.
Daniel vann på pilkastningen efter en utslagsfinal mellan tre personer. Jag var jättejättenära att vinna en wiskeyflaska men så blev jag slagen i sista stund av vår fd ordförande - en inbiten boulespelare :-) Jaja har ju blivit inbjuden att smaka av den så det får väl duga :-) En dans på dansbanan blev det också med herr Lundell.
Efterfest hemma hos Pelle och hans granne på småtimmarna sedan somnade man gott och lördagen var riktigt seg.
Idag har det blivit lite prästkragsrensning mellan skurarna. I natt kom det  mm och skurarna under dagen har hittills samlat ihop 13 mm och det har inte slutat än. Har legat med filt, bok, tända ljus, ett glas vin och en bok på verandan. Riktigt njutbart även om det blir lite kyligt. Inne i stugan med alla ljusen tända så är det drygt 20 grader i alle fall.

3 kommentarer:

 1. En helt underbar midsommarhelg med andra ord.
  kram

  SvaraRadera
 2. Egen nyupptagen potatis till midsommar. Vilken upplevelse!Mmmmmmm.

  SvaraRadera
 3. E: Ja, jag känner mej rätt nöjd med midsommarfirandet, skulle bara velat haft med Bosse o Mari hela dagen/kvällen :-) kram

  S: Ja du det finns inget godare än egen nyupptagen potatis även om jag fick ta upp en del stjälkar :-)

  SvaraRadera